Teenslippers voor de zomer van 2020

Hoe zomers kan een schoen zijn? De teenslipper, of flipflop, is toch wel de enige echte zomerschoen.  Topmerken als Havaianas, Ipanema, Reef en O’Neill vragen erom dat je met hun teenslippers de juiste modieuze uitstralnig hebt voor zomer, zon en strand. Elk merk heeft zijn stijl en zijn liefhebbers. Bekijk de collecties maar een birckenstock heeft toch een heel andere uitstraling dan een Teva

Hoe basic een teenslipper ook is er zitten grote verschillen in de uitstraling, print, materiaal vormgeving van de straps. En je ziet ook grote verschillen in prijs en kwaliteit. Van een flip flop waar naar 100 meter strand de strap kapot gaat wordt niemand blij dus geef liever iets meer uit en geniet er hele zomer(s) lang van.

En zo zomers de schoen is, zo voorspelbaar zijn de berichten en blogs die tegen de tijd dat de temperaturen stijgen weer in de media verschijnen: Teenslippers zijn slecht voor je voeten en Teenslippers naar je werk mag niet

Nieuwsbrieven mei

Teva Universal Ombre

De klassieker van teva, bewezen geschikt voor een aktieve vakantie maar ook voor comfortabel door de stad wandelen is er nu in vrolijke, trendy, zomerse design.s

Teva Ombre

Merrell Encore Lattice 3

Bijna zo luchtig en koel als een sandaal maar toch een de volledige bescherming van een gesloten schoen. Dat is deze slip on van Merrell de Encore Lattice.

Encore Lattice 3

Sandalen naar je werk de ideale luchtige schoenen voor heren

Sandalen naar je werk, dat is de ideale luchtige schoenen voor mannen, en natuurlijk vooral als het straks in de zomer bloedwarm is buiten. Daarbij kan je misschien denken dat je dat niet kunt maken op je werk, maar die tijd is gelukkig al ver achter ons. Tenminste, voor de meeste bedrijven.

Tegenwoordig mogen ook mannen er best wel modieus bijlopen, en natuurlijk als het warm is, ook best wel een beetje luchtig gekleed zijn.

Daarbij moet het natuurlijk wel toegestaan zijn volgens het kledingregelement dat misschien bij jou op het bedrijf ook van toepassing is.

Want dat gaat natuurlijk altijd voor! Maar, als dat volgens het kledingregelement niet is toegestaan, dan kan je daar natuurlijk ook openlijk over praten. Je weet immers nooit of de baas het wil toestaan.

Want, laten we eerlijk zijn, er zijn tegenwoordig zelfs sandalen die je gewoon onder het nette pak kunt dragen. De tijd van geitenwollen sokken dragende mannen met sandalen, die is immers al lang en breed voorbij. Iedereen kan tegenwoordig de modieuze sandalen voor mannen dragen.

Sandalen naar je werk

Tegenwoordig is de sandaal nu juist een hip schoeisel, dat volledig volgens de laatste trend is, en dus ook bij jou op het werk niet zou misstaan.

Sandalen zitten bovendien enorm fijn, en zijn luchtig. En, sandalen zijn er tegenwoordig compleet open, maar ook met een dichte neus. Dus een schoeisel dat nagenoeg voor alle zomerse weerstypen geschikt is.

Maar goed, dat kledingregelement kan bij sommige mannen, op het werk dan, nog steeds roet in het eten gooien. Maar als je toevallig vertegenwoordiger bent, verzekeringsadviseur, of een soortgelijk beroep hebt, als je bij ons aan de deur komt, dan hebben we helemaal niets tegen sandalen. Dus trek ze rustig aan.

Het staat namelijk leuk en vlot. En zo’n zwetende adviseur op bezoek, is ook niet alles.

Sandalen voor mannen zijn overigens, naast de mogelijkheden voor tijdens het werk, ook een uitermate geschikt schoeisel om in de vrije tijd te dragen. Er zijn zelf sandalen die eigenlijk gewoon open sportschoenen zijn, en dus zelfs geschikt voor het sporten.

reef sneakers – rover low

Reef, dat is toch surfen, water, zomer, strand en teenslippers?

Juistem, maar behalve de voor de surfwereld zo kenmerken teenslippers maakt reef ook een aantal sneakers voor dezelfde lifestyle. Het is immers niet altijd blote voeten weer, helaas. Bekendste telg is de rover low, een lage sneaker die in veel verschillende uitvoeringen te krijgen is. Neutraal van kleur, maar ook in lekker afwijkende kleuren en desgewenst ook in indian  stijl met franjes

Lees verder

Uit de Nieuwsbrieven – April 2016

Merrell Mixix Haze

Lichte ballerina/slip on. Maar dan met een goede zool en een zool met geheugen schuim.
Lichte ballerina/slip on. Maar dan met een goede zool en een zool met geheugen schuim. Neem deze mee naast je fiets- of wandelschoenen zodat je na een dag inspanning met lichte luchtige schoenen je voeten wat rust gunt.

Kanna Espadrille

Zalmroze Espadrille van Kanna
Zalmroze Espadrille van Kanna

Nieuw Binnen

SVNTY Antwerpen

SVNTY

RetourRetour sneakers jongens

Fred de la Bretonière Fred de la Bretonière espadrille

Allemaal bij mooieschoenen.nl

Tommy Hilfiger

tommy witte sneaker
Witte sneaker maar toch helemaal Hilfiger

tommy espadrille
Meer kleur voor de vrouw met deze rode Espadrille

Nieuwe collectie Kanna

kanna sneaker
Het spaanse label Kanna heeft veel espariles in de collectie. En de meeste andere schoenen zoals deze sneakers of hun sleehak sandalen zijn daar een verrassende combinatie op.

Gevonden bij mooieschoenen.nl

Floris van Bommel saai?

Echt niet, de collectie zal je verbazen, neem bijvoorbeeld onderstaande rode sneakers? Daar is toch niks mis mee? Ook te krijgen in net zo verfrissend blauw en groen

 

floris-van-bommel-sneaker-roodGevonden bij van arendonk, waar je trouwens ook nog kans maakt op een van Bommel fiets ( tot en met 10 april )

Chinese Laundry

Nee Chinese Laundry is geen goedkope copycat van topmerken nog een wasserij voor gokgelden. Het is een amerikaans topmerk voor schoenen en heeft een brede collectie sandalen. Onderstaande slipper is daar maar een bescheiden voorbeeld van. Nieuw model in hip pink en met de trendy dikke grove zolen.
chinese-laundry--mask