Sandalen naar je werk de ideale luchtige schoenen voor heren

Sandalen naar je werk, dat is de ideale luchtige schoenen voor mannen, en natuurlijk vooral als het straks in de zomer bloedwarm is buiten. Daarbij kan je misschien denken dat je dat niet kunt maken op je werk, maar die tijd is gelukkig al ver achter ons. Tenminste, voor de meeste bedrijven.

Tegenwoordig mogen ook mannen er best wel modieus bijlopen, en natuurlijk als het warm is, ook best wel een beetje luchtig gekleed zijn.

Daarbij moet het natuurlijk wel toegestaan zijn volgens het kledingregelement dat misschien bij jou op het bedrijf ook van toepassing is.

Want dat gaat natuurlijk altijd voor! Maar, als dat volgens het kledingregelement niet is toegestaan, dan kan je daar natuurlijk ook openlijk over praten. Je weet immers nooit of de baas het wil toestaan.

Want, laten we eerlijk zijn, er zijn tegenwoordig zelfs sandalen die je gewoon onder het nette pak kunt dragen. De tijd van geitenwollen sokken dragende mannen met sandalen, die is immers al lang en breed voorbij. Iedereen kan tegenwoordig de modieuze sandalen voor mannen dragen.

Sandalen naar je werk

Tegenwoordig is de sandaal nu juist een hip schoeisel, dat volledig volgens de laatste trend is, en dus ook bij jou op het werk niet zou misstaan.

Sandalen zitten bovendien enorm fijn, en zijn luchtig. En, sandalen zijn er tegenwoordig compleet open, maar ook met een dichte neus. Dus een schoeisel dat nagenoeg voor alle zomerse weerstypen geschikt is.

Maar goed, dat kledingregelement kan bij sommige mannen, op het werk dan, nog steeds roet in het eten gooien. Maar als je toevallig vertegenwoordiger bent, verzekeringsadviseur, of een soortgelijk beroep hebt, als je bij ons aan de deur komt, dan hebben we helemaal niets tegen sandalen. Dus trek ze rustig aan.

Het staat namelijk leuk en vlot. En zo’n zwetende adviseur op bezoek, is ook niet alles.

Sandalen voor mannen zijn overigens, naast de mogelijkheden voor tijdens het werk, ook een uitermate geschikt schoeisel om in de vrije tijd te dragen. Er zijn zelf sandalen die eigenlijk gewoon open sportschoenen zijn, en dus zelfs geschikt voor het sporten.