Outdoorsandalen

Keen dames outdoorsandaal

Sandalen om op te wandelen worden steeds populairder, want geloof het of niet, de nog niet zo lang geleden oubollig gevonden wandelsport is helemaal bezig om weer één van onze favoriete recreatiebezigheden te worden.

Steeds meer mensen trekken in de zomermaanden naar een mooie vakantiebestemmingen om te gaan wandelen, en zo ook eens de natuur en bezienswaardigheden te bekijken van het land waarin de vakantie wordt doorgebracht.

Lees verder

Winterzon? Vergeet je sandalen niet

quechua, lekker betaalbaar

Ga jij, al dan niet met vrienden of familie, niet naar de wintersport maar op winterzon vakantie? Dan hou je naar alle waarschijnlijkheid van het warme weer, en hou je er ook van om lekker op het strand te liggen, wat we ons overigens best wel kunnen voorstellen.

Lekker in de zon liggen, terwijl iedereen thuis de winterjas aan heeft. Dat is een heerlijk gevoel. En natuurlijk op een terrasje genieten van een heerlijk drankje, en lekker buiten eten. Ja dat lijkt wel de hemel op aarde in de koude en donkere wintermaanden.

Lees verder

Nieuwsbrieven mei

Teva Universal Ombre

De klassieker van teva, bewezen geschikt voor een aktieve vakantie maar ook voor comfortabel door de stad wandelen is er nu in vrolijke, trendy, zomerse design.s

Teva Ombre

Merrell Encore Lattice 3

Bijna zo luchtig en koel als een sandaal maar toch een de volledige bescherming van een gesloten schoen. Dat is deze slip on van Merrell de Encore Lattice.

Encore Lattice 3

Verschil tussen Birkenstock, Betula, Papillio en Birki

Birkenstock is de oorsprong van al deze schoenen, of wellicht beter sandalen. En zonder juridisch correct te willen zijn, zijn Betula, Papillio en birki als je het goed bekijkt varianten van de Birkenstock.

Allemaal worden ze gekenmerkt door het anatomische voetbed, wat misschien wel het best bekend is uit de ziekenhuiswereld, alhoewel natuurlijk steeds meer mensen om hun voeten willen denken en dit fantastische schoeisel gaan dragen. Degelijk schoeisel dat gebruik maakt van de kennis en het vakmanschap van Birkenstock. Birkenstock is het top-label. Hier worden de beste materialen gebruikt, en daarmee zijn de echte Birkenstocks het duurste.

Het ontwerp van Birkenstocks is meestal vrij behoudend wat betreft kleuren en decoraties, vandaar dat het schoeisel geheel ten onrechte een wat stoffig imago heeft. Al zijn ze in de loop van de jaren wel met meer kleurrijke varianten gekomen..

Birkenstock Gizeh
Lees verder

Tommy Hilfiger zomer 2014

tommy hilfiger myriam slipper

Myriam teenslipper met sleehak Ook te krijgen in wit,grijs en schotse ruit ( zie de lage slipper). Leren voetbed rubberen zool
tommy hilfiger monica slipper

Monica teenslipper, verkrijgbaar in verschillende kleuren onder andere geel zie de sleehak

tommy hilfiger bay slipper

Nieuwe print voor de bekende bay slipper

tommy-hilfiger timsbury teenslipper

Timsbury een luxe teenslipper van leer

tommy hilfiger vinnie sleehak

Vinnie sandaal met sleehak Leren bovenwerk en voetbed. Zool is van rubber. Behalve deze paarse is er ook een groene zwarte variant

Allemaal te koop in de online schoenwinkels en bij tommy hilfiger zelf