Teenslippers voor de zomer van 2020

Hoe zomers kan een schoen zijn? De teenslipper, of flipflop, is toch wel de enige echte zomerschoen.  Topmerken als Havaianas, Ipanema, Reef en O’Neill vragen erom dat je met hun teenslippers de juiste modieuze uitstralnig hebt voor zomer, zon en strand. Elk merk heeft zijn stijl en zijn liefhebbers. Bekijk de collecties maar een birckenstock heeft toch een heel andere uitstraling dan een Teva

Hoe basic een teenslipper ook is er zitten grote verschillen in de uitstraling, print, materiaal vormgeving van de straps. En je ziet ook grote verschillen in prijs en kwaliteit. Van een flip flop waar naar 100 meter strand de strap kapot gaat wordt niemand blij dus geef liever iets meer uit en geniet er hele zomer(s) lang van.

En zo zomers de schoen is, zo voorspelbaar zijn de berichten en blogs die tegen de tijd dat de temperaturen stijgen weer in de media verschijnen: Teenslippers zijn slecht voor je voeten en Teenslippers naar je werk mag niet

Teenslippers O’neill

Teenslippers O’Neil als beste getest voor heren, om precies te zijn de O’Neill FTM Chad. Althans volgens het Duitse Vergleich, die hebben een test gedaan waar dit resultaat uitkwam.

Daarbij was de O’Neill FTM Chad niet zomaar een slipper die net boven de andere merken slippers uitkwam, want het merk won met deze slipper de test erg overtuigend.

Lees verder

Teenslippers en werk

De zomer is weer echt begonnen als je je teenslippers weer aankunt.

Teenslippers naar het werk

Het is zomer, het weer vraagt om een dagje blote voeten op het strand. Maar jij moet naar kantoor. Voor de dames een lekker luchtige zomerrok, de heren en dunne chino. Maar wat doe je aan de voeten. Open schoenen zijn voor dames redelijk geaccepteerd, mits het nette sandalen zijn, teva’s worden al een stuk lastiger. Voor heren licht dat nog moeilijker.

Op slippers naar je werk is helemaal tricky.  Bij veel bedrijven heerst toch de opvatting : slippers zijn voor je vrije tijd en hier kom je om te werken. De vraag is een beetje waarmee je werkt, met je hoofd of met je voeten? Bij diverse beroepen waar veel gelopen wordt is de slipper trouwens best geaccepteerd, kijk naar de Birkenstocks in de gezondheidszorg.

Het maakt allemaal nogal uit en welke sector je werkt en wat de bedrijfsfeer is. Werk je in de ICT en zit je de hele dag tussen collega’s  kun je zo ongeveer dragen wat je wilt. Zit je op een advocatenkantoor en komen de hele dag klanten over de vloer is het best een issue.

Bottom line is wel dat jouw uiterlijk van belang kan zijn van de indruk die de klant ( of je baas ) van je krijgt en dat je kleding en dus je slippers invloed kunnen hebben op het bedrijf en je eigen carrière!

nette leren teenslippers van river island
Heel nette teenslippers van river Island

Teenslippers en te blote kleding is nog steeds een top ergenis op de werkvloer. Maar dat wordt voornamelijk achter je rug besproken.

Uiterlijk doet er toe, dat kun je jammer vinden maar als er een paar eelterige tenen onder de tafel uitsteken worden sommige mensen om je heen daar vast niet blij van. En dan is de vraag wat belangrijkere is: jouw luchtige voeten of je functioneren in het bedrijf…. Voor een professionele uitstraling op kantoor draag je geen slippers of sandalen

Slippers voor de herfst – bijna

Op dit moment is het nog redelijk prima aan het nazomeren, wat regen maar het is nog relatief warm, maar op een gegeven moment is dan toch voorbij, de slippers moeten weer de kast in. En zelfs met deze dagen is het soms, met name in de ochtend en avond, best frisjes aan de tenen.

sanuk instapper
Voor zijn instappers claimt Sanük dat je helemaal geen slippers meer nodig hebt, deze schoenen lopen net zo licht en luchtig

Sanük koop je onder andere bij bever, spartoo, only brands en omada

Chinese Laundry

Nee Chinese Laundry is geen goedkope copycat van topmerken nog een wasserij voor gokgelden. Het is een amerikaans topmerk voor schoenen en heeft een brede collectie sandalen. Onderstaande slipper is daar maar een bescheiden voorbeeld van. Nieuw model in hip pink en met de trendy dikke grove zolen.
chinese-laundry--mask

Slippers

Slippers, onmisbaar in de zomer!

Maak je zomerse outfit helemaal af met een mooie slipper naar jouw smaak. Shop deze online bij zomerschoen.nl! Dit draagt met hogere temperaturen heerlijk luchtig en is gemakkelijk aan en uit te trekken. De gebruikte materialen zorgen voor een optimaal draagcomfort. Er zijn zowel simpele teenslippers in verschillende kleuren te vinden als de wat eigenzinnigere exemplaren met leuke details.

Lees verder