Outdoorsandalen

Keen dames outdoorsandaal

Sandalen om op te wandelen worden steeds populairder, want geloof het of niet, de nog niet zo lang geleden oubollig gevonden wandelsport is helemaal bezig om weer één van onze favoriete recreatiebezigheden te worden.

Steeds meer mensen trekken in de zomermaanden naar een mooie vakantiebestemmingen om te gaan wandelen, en zo ook eens de natuur en bezienswaardigheden te bekijken van het land waarin de vakantie wordt doorgebracht.

Daar kun je natuurlijk dichte en stevige wandelschoenen voor kopen, maar de sandaal als wandelschoen is natuurlijk, zeker als het warm is, wel zo lekker luchtig.

Dat zijn natuurlijk niet de standaard sandalen waar we in onze vrije tijd op lopen, maar sandalen met een goed voetbed, en vooral met een stevige zool. Zie het maar als bergschoenen die aan de bovenkant open zijn.

Dezelfde kwaliteit dus, die normale bergschoenen en wandelschoenen bieden. En dus net zo geschikt om een stevige wandeling te maken.

Je kunt daarbij onder andere denken aan wandelsandalen van Teva en Keen, twee merken die dit soort schoenen in het assortiment hebben, en inmiddels de nodige populariteit onder wandelaars mogen genieten.

Eén ding staat daar echt bij voorop. De schoenen zijn stevig, maar toch ook flexibel. Schoenen dus waar je tijdens makkelijke of wat moeilijkere wandelingen voldoende steun aan hebt, en waarin je zonder twijfel geen last van je voeten krijgt. Of je nu een strandwandeling in Nederland gaat maken met de familie, of bergtochten gaat maken in Zwitserland of Oostenrijk.

Natuurlijk trek je wandelsandalen niet zo snel aan in de wintermaanden, maar ga jij met familie of vrienden wandelen in de vakantie, dan is de wandelsandaal zeker een goed alternatief voor de dichte wandelschoenen of bergschoenen. En dat vooral natuurlijk in die landen waar de komende zomermaanden ook weer bol zullen staan van warm en zonnig weer.

Natuurlijk verkopen wij ook dergelijke wandelsandalen, voor mannen, vrouwen en natuurlijk ook voor kinderen.