Slippers mee op wintersport!

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur, want over enkele maanden zijn de skipisten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland alweer open, en menig Nederlander zal zich dan al of verheugen op een wintersportvakantie in de bergen, of al heerlijk aan het skiën en snowboarden zijn op de mooie witte afdalingen.

Reef teenslippers

Tijd dus om je alweer goed voor te bereiden. Voorbereiden doe je natuurlijk door alvast een goede conditie op te bouwen, zodat je ook met plezier van de witte afdalingen kunt razen, maar voorbereiding heeft natuurlijk ook te maken met datgene dat je mee gaat nemen.

Natuurlijk skies, skischoenen en winterkleding voor op en naast de piste. Maar vergeet ook niet om nieuwe slippers te kopen, zodat je die kunt meenemen.

“Slippers? Die draag je toch in de zomer”, horen we velen denken. Ja, dat kan, maar slippers zijn ook een ideaal schoeisel om mee te nemen op wintersportvakantie.

Want de wintersportvakantie breng je niet alleen door op de skipisten, of in de après skibar.

De meeste Nederlanders verblijven tijdens de wintersportvakantie in een meer of minder luxe hotel. En in welk hotel je ook verblijft, de meeste hotels hebben een sauna, een wellness oase, of een zwembad.

In zo’n ruimte, die ongetwijfeld heel goed schoon gehouden wordt, loop je toch liever niet op blote voeten. Je weet immers nooit.

Dus zijn slippers, en al helemaal als ze tegen een vochtige of natte omgeving kunnen, ideaal om mee te nemen.

Je schiet ze snel aan op je kamer, en loopt zo door het hotel heen om in de sauna te komen. Ideaal om bij het zwembad snel uit te doen, en om even snel in het water te komen.

Heeft het hotel waar je verblijft een wellness oase, dan wordt vaak zelfs door het hotel zelf al aangeraden om op slippers te lopen.

Dus dat zomerse schoeisel, doet het ook uitstekend tijdens de wintervakantie.

Kijk daarom snel tussen ons aanbod voor slippers, want de wintervakantie staat al bijna voor de deur.