Teenslippers O’neill

Teenslippers O’Neil als beste getest voor heren, om precies te zijn de O’Neill FTM Chad. Althans volgens het Duitse Vergleich, die hebben een test gedaan waar dit resultaat uitkwam.

Daarbij was de O’Neill FTM Chad niet zomaar een slipper die net boven de andere merken slippers uitkwam, want het merk won met deze slipper de test erg overtuigend.

Het resultaat was een “Zeer Goed” bij de test door de Duitse site. Gebruikers geven op een schaal van 5, een 1,3 aan de O’Neill FTM Chad. Daarbij moeten we natuurlijk nog wel even vermelden dat in het Duitse systeem, een 1 het best mogelijke en hoogste cijfer is, en een 5 het laagst mogelijke cijfer

De hoge notering is natuurlijk ook niet zo vreemd, want O’Neill maakt slippers en schoenen die er trendy en cool uitzien, en bovendien van zeer goede kwaliteit zijn. Bijkomend voordeel, schoenen en slippers van het merk staan bekend om de goede pasvorm, en het lekkere lopen.

Ideaal dus voor warm weer, en voor een strandvakantie waar je niet alleen slippers wilt die lekker zitten, maar ook slippers die er trendy uitzien, geheel volgens de laatste mode voor schoenen en slippers voor mannen.

De beste slippers voor vrouwen zijn de Birkenstock Gizeh. En ook dat is in het geheel geen verrassing.

De Birkenstock Gizeh is namelijk al jaren een fenomeen op de markt voor slippers voor vrouwen, en wordt veelvuldig verkocht. Birkenstock is allang niet meer het merk van sandalen die er wat oubollig uitzien, maar biedt de laatste jaren modieuze sandalen en slippers. Veel vrouwen hebben dit merk, en deze sandaal al ontdekt als de ideale slipper voor de zomermaanden.

Ook bij de mannen werd het merk beloond met een zeer hoge notering, want de Birkenstock Classic Gizeh eindigde op de tweede plek, net na de O’Neill FTM Chad.

Bij de vrouwen eindigde overigens de Crocs Crocband flip 11033 op de tweede plaats.

Met beide merken, Birckenstock en O’Neil, hebben dus zowel mannen als vrouwen een slipper die aan alle moderne eisen voldoet.

Bron: https://www.vergleich.org/flip-flops/herren/ en https://www.vergleich.org/flip-flops/damen/