Winterzon? Vergeet je sandalen niet

quechua, lekker betaalbaar

Ga jij, al dan niet met vrienden of familie, niet naar de wintersport maar op winterzon vakantie? Dan hou je naar alle waarschijnlijkheid van het warme weer, en hou je er ook van om lekker op het strand te liggen, wat we ons overigens best wel kunnen voorstellen.

Lekker in de zon liggen, terwijl iedereen thuis de winterjas aan heeft. Dat is een heerlijk gevoel. En natuurlijk op een terrasje genieten van een heerlijk drankje, en lekker buiten eten. Ja dat lijkt wel de hemel op aarde in de koude en donkere wintermaanden.

Je bent waarschijnlijk nu al aan het plannen. Je bekijkt waar je precies heen wilt, welke mooie stranden daar zijn, en natuurlijk welke excursies je wilt gaan doen. Want een winterzon vakantie is natuurlijk niet compleet, als je niet ook wat van het land gaat zien dat je als vakantiebestemming hebt uitgekozen.

En daar komt natuurlijk juist schoeisel om de hoek kijken. Je neemt vast dichte schoenen mee, die je waarschijnlijk aan hebt als je in het koude Nederland op het vliegtuig stapt, en je neemt vanzelfsprekend slippers mee, voor op het strand.

Maar heb je er ook aan gedacht om sandalen mee te nemen?

Als je één of meerdere keren met een excursie mee gaat, dan is goed schoeisel wel belangrijk. Want meestal leg je tijdens een excursie toch wel de nodige kilometers af. Je moet regelmatig ook trappen op en af, dus goed schoeisel is erg belangrijk.

Natuurlijk kun je daar je dichte schoenen bij aantrekken, die je in het vliegtuig hebt aangetrokken, maar met dat mooie en warme weer zijn natuurlijk goede sandalen nog veel fijner. Ze zijn gedeeltelijk open, wat je natuurlijk niet kunt zeggen van de schoenen die je vanuit Nederland aan had.

Daarom is het helemaal geen overbodige luxe om een paar goede sandalen te kopen, waarin wij je natuurlijk in onze shop diversen modieuze paren kunnen aanbieden, van gerenommeerde merken. Merken die ook nog eens een goed voetbed hebben, waarmee je niet snel last van je voeten zult krijgen.

Neem dus vooral een kijkje tussen al die mooie sandalen, en neem voor jouw vakantie naar de winterzon goede sandalen mee, waar je zeker erg tevreden over zult zijn.